WORKSHOPS

Ingen festival uten workshops. Hvert år har vi daglige aktiviteter hvor du kan få prøve deg på litt av hvert. Tidligere år har vi har workshops to dager under festivalen – i år blir det bare én dag. Hvilken workshop du vil være med på velger du ved påmelding.

Fotball

En av festivalens mest populære workshoper er tilbake! Det blir teknikktrening, lagarbeid og selvfølgelig god tid til å faktisk spille fotball. Forkunnskaper trengs ikke. Holdes innendørs.

Ta med: Fotballsko/joggesko, treningstøy og leggbeskyttere (hvis ønskelig).

 

Strikking

Dette er workshoper for deg som liker håndarbeid, enten det er strikking, hekling eller andre liknende ting. Bli med på en behagelig workshop med andre som har samme interesse!

Ta med: Garn og strikkepinner, evt eget påbegynt strikketøy, eller annet håndarbeid.

 

Paintball

Liker du fart, spenning og kanskje litt risk? Bli med en gjeng på paintball. OBS! Det er begrensede med plasser, så meld deg på i god tid.

Ta med: Klær du kan bevege deg i, f.eks. treningstøy. Vi spiller med gummikuler i stedet for malingskuler, så du trenger ikke være redd for å få maling på tøyet.

 

Dans

Flinke Lydia Girma leder denne workshopen, som vil bruke elementer fra blant annet hip-hop. Ingen forkunnskaper trengs.

Ta med: Trening- og/eller dansestøy og gode sko.

 

Tegning/Maling

Er du allerede glad i å tegne eller male, og vil utvikle talentet ditt sammen med andre? Eller kan du kanskje ingenting, men har lyst til å lære? Da er dette for deg! OBS! Det er begrensede med plasser, så meld deg på i god tid.

Ta med: MER INFO KOMMER

 

Basketball

Her blir det fokus på spill, teknikk – og selvfølgelig god tid til spilling. Holdes innendørs.

Ta med: Treningstøy og treningssko som kan brukes inne. 

 

Evangelisering

Vil du øve deg på å dele Jesus med folk? Bli med vårt erfarne team ut på gaten for å dele Guds kjærlighet og evangeliet med mennesker i Bergensområdet.

Ta med: Du trenger ikke ta med noe spesielt til workshop-en.

 

Volleyball

Denne workshopen er et fast innslag på festivalen. Du er hjertelig velkommen enten du er god i volleyball allerede og vil utvikle talentet ditt, eller du bare syns det er gøy å spille! Holdes innendørs. 

Ta med: Treningstøy og treningssko som kan brukes inne.