HVEM ER FESTIVALEN FOR?

Nyttårsfestivalen er for ungdommer og studenter/unge voksne fra 13 år og oppover. Festivalen er for deg som vil bli med på tidenes feiring av året som har vært + et helt nytt år! Festivalen er for deg som kanskje er nysgjerrig på kristendom, og på hvem Jesus er, men også for deg som allerede kjenner Jesus, og som lengter etter å se mer av hans plan og oppleve mer av hans nærvær.

Så enten du kjenner Jesus fra før eller ikke, er du hjertelig velkommen til årets store høydepunkt!

 

 

VISJONEN BAK

Vår drøm er at Jesus skal bli en enda større del av unge menneskers liv i Norge, og at de skal få se hva hans plan for dem og for verden er.

Vi drømmer om at du skal få et personlig forhold til Jesus, gjennom lovsang, forkynnelse og gode venner som kjenner Gud.

Vi drømmer om at du skal få høre og oppleve hvor høyt din himmelske Far elsker deg, hvem han har skapt deg til å være, og at det skal få forandre livet ditt for alltid.

Vi drømmer om at du skal få treffe andre gode folk som du kan få dype, varige vennskap med, hvor du kan være ærlig om hvem du er.

Og midt oppi alt dette: at du har en fantastisk gøy festival, som blir til minner for livet!

 

 

HVEM ARRANGERER?

I over femten år har ungdomsgjengen i Velvet ungdom- og studentarbeid i Kristent Fellesskap Bergen fått æren av å lede an i å arrangere en rusfri festival hvor ungdommer og studenter kan bli bedre kjent med Jesus og med andre fantastiske folk, på tvers av bosted og alder.

Nyttårsfestivalen arrangeres i regi av Kristent Nettverk, som er et nettverk av ca. 20 frittstående menigheter i hele Norge. Festivalen er et samarbeidsprosjekt mellom ulike Kristent Felleskap-menigheter på Vestlandet. Festivalteamet har i hovedsak sin base i Bergen, hvor festivalen holdes.

Se www.kfbergen.no for mer info om menigheten i Bergen, og www.krinet.no for mer informasjon om Kristent Nettverk.